Saturday, May 15, 2010

Karnival Kerjaya Keusahawanan Graduan 2010



Alops...huh penat seharian afyrd di Karnival Kerjaya Keusahawanan Graduan di PWTC arini..
Esk hari last tuk korang nk send resume tuk nk apply job.. HUh ramai gile beb.. Awal pagi lagi afyrd da bgn..Budget konon nk pegi kul 8 pagi.. Bgn2 da pukul 8:15.. But still lepak2 dulu..Mandi pe sume n siap.. On da way nk pegi tu ade pekena mihun goreng dlu breakfast.. Bnti tepi jalan bli then time isi minyak bnti kejap layan makan dlu.. Brtolak dari Shah Alam dlm kul 9 pagi..Smpai da nk dekat kul 10 da..Smpai2 pn da ramai da org.. Maka penat afyrd mencari parking n last skali parking kt basement..

Sampai la sudah di K3G n ramai gila org...huhu..Jalan punya jalan dkt 30 resume gak la send. Almaklumla jobseekers..hehe..nway drop je resume. Ade rezeki ada la nti..
Lepak2 jap smbil tgkp gmbar..huhu


Jalan punya jalan da dkt kul 2 petang. Kaki x yah cakap laa... Lenguh gila kot.. HUHU.... afyrd datang ngn 2 org lagi member..Jlan punya jalan cari diorg smpai ilang..huhu..kusyuk sgt kot.. Kepala pn time tuh pning gila kot n berdecide la tuk pulang..




Kepada sesiapa yang x pegi lagi tuh,esok(16 Mei 2010) da last. Ada 421 company listing kt K3G ni.. So kepada yang belum dapat n yang da dapat nk upgrade keje ke, silakanlah berkunjung ke karnival ni.. Manatau kot ada rezeki kan.. Nway njoy ur day k :)

4 comments:

  1. wah best weh..aik kita x jupa pon..haha

    ReplyDelete
  2. gudluck la.mintak2 30 tu ada la yang sangkut..hehe

    ReplyDelete
  3. Apa JawatanKosongKerjaKosong.com tawarkan?

    http://www.jawatankosongkerjakosong.com/

    Terlalu banyak websites menyebarkan jawatan kosong, kerja kosong, jawatan kerajaan, jawatan kosong di jpn , job vacancies in kuala lumpur, job vacancies in johor bahru and job vacancies in negeri sembilan Tetapi kebanyakkannya sudah lapuk dan tidak terkini. Ataupun anda terlambat untuk melihat iklan tersebut dan terlepas peluang.

    Jangan sia siakan potensi diri anda untuk mendapatkan pekerjaan terbaik. Daftarkan diri anda dengan JawatanKosongKerjaKosong.com. Kami akan menghantar iklan kekosongan pekerjaan dengan segera kepada anda. Update secepat mungkin kepada anda.
    Daftar Sekarang


    Anda akan menerima info jawatan kosong dan kerja kosong terkini dengan segera! Jangan tangguhkan peluang anda untuk mendapatkan pekerjaan yang terbaik. Jawatan Kerajaan, Jawatan Kosong Petronas, Jawatan Kosong di JPN , Job Vacancies in Kuala Lumpur, Job Vacancies in Negeri Sembilan dan Job Vacancies in Johor Bahru adalah keutaaman kami.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails