Wednesday, May 12, 2010

Blog Blog Blog..

Hoyeah..Daalama dow x update blog.So yang membuatkan aku tringin mengupdatekan blog ni datang dari Syah iaitu member aku..huhu..Thanx syah..hang memang kelia. Kalo nk knal dia korg search Encikvirus. Skang ni aku bru balik dari kelas. Kelas apa?huhu..Walaupun da abis belaja aku saje nk amik kelas..Kelas x kelas sangat la. Kira macam kursus. Kursus CompTia. Ituu diaaaa..Mulanya malas nk masuk kursus ni,tapi bila tgk member masuk aku pn masuk la. Kursus ni kalo korg amik kt luar masyakk la nk bayar.Yuran tuk exam saje da RM600x2 paper=RM1200. Tu exam saje beb. Kalo plus ngn kelas lagi,kalo kt luar 5hari tuk Rm2500. So total hampir RM4000 la.BUt aku amik course ni FREE je..hehehe..Lagi sekali F.R.E.E...:D. Untung x?untung kan..Untung stadi di UiTM..
Actually kursus ni byk citekan ttg computer. Ermm apa itu computer? Walaupun aku tiap2 ari main computer, x jugak taw selok belok ttg computer. So kalo korg join ni sure korg tau apa ttg computer. Byk citekan ttg part2 of computer la. Mcm mana nk pasang computer,RAM ada bape jenis, Hardisk ada bape jnis dan byk lagi.Kekadang soalan2 bodoh pn kna tnya n kita tidak terfikir pn kenapa.Cth knapa mouse pnya laser kaler merah?knapa x ijau ke putih ke?ahahaha..carik la sndiri knapa..hehehee..byk lagi la..Bukan tu saja.Nak taw kna balaja laa..hikhik..Kesimpulannya best la masuk 3p ni.(program yg aku masuk skang ni).
So arini da ari kedua aku masuk 3p.Hopefully nti exam lulus ngn cemerlang la..amin :)

2 comments:

  1. haha..nanti belajar semua dalam cpu tu..huhu..best wey class tu sebab aku dpt trainer yg best dulu..

    ReplyDelete
  2. Mmg bes gile..aku pn dpt trainer yg bes..
    mmg x busan n byk gile knowledge yg dapt..
    huhu..:D
    nway thank to incik norhakim :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails